Vi har som målsetting å utforme nyskapende arkitektur som tilfører kvalitet og opplevelser, både til steder og mennesker som berøres.
Vi tar hånd om helheten i utforming og planlegging av prosjekter.
Arkiplan er fra 1.1 2017 en del av Asplan Viak AS
Asplan Viak er et omfattende rådgivingsmiljø med de aller fleste fagområder, spredt utover hele Norge. Dette gir oss meget gode forutsetninger for tverrfaglig samarbeid og komplette leveranser, og det betyr at vi kan prosjektere hele oppdraget fra idefase til komplette arbeidstegninger, innen alle fagområder. 
Ved Asplan Viaks Trondheims-avdeling sitter arkitektene sammen med landskapsarkitekter og planleggere, og ingeniører innen bygg, elektro, VVS, samferdsel, energi med mer. Vi holder til i samme lokaler, i Teknobyen ved Elgeseter i Trondheim, noe som muliggjør et tett samarbeid og effektiv prosjektering.
Arkiplans historie
Arkiplan ble stiftet i 1967, og var med det lenge et av Trondheims eldste arkitetktmiljø. Kontoret ble tuftet på de store boligprosjektene som ble bygd på Kolstad, Flatåsen og Heimdalsmyra på 1970 og -80-tallet. Parallellt med at kontoret tegnet store boligprosjekter ble prosjektporteføljen utvidet med skoler og barnehager samt helse- og omsorgsbygg.

dscn35021.jpg

_mg_5452.jpg

_mg_5471.jpg
Abels gate. 9, 7030 Trondheim   |   Tlf.: 417 99 417   |   trondheim@asplanviak.no